Köpa däck online

Precis som när det gäller det mesta av de flesta vardagsärendena så kan man idag både köpa och byta däck online. Ja, man kan ju inte direkt scanna in bilen och byta däcken virtuellt men man kan faktiskt beställa däckbyte som tilläggstjänst när man köper nya däck hos en däckfirma online som t.ex Gummihuset.se. Med detta finns det så klart många fördelar. Du sparar in den tid det skulle ha tagit dig att åka fram och tillbaka till däckhandlaren plus att du inte behöver åka runt till flera fysiska butiker innan du hittar rätt däck till rätt pris. Handlar du dina däck online så får du även ofta det som kallas 100 % passningsgaranti, så skulle däcken inte passa din bil ändå i slutändan får du tillbaka pengarna eller nya däck. Det är ju dessutom en helt annan sak att själv kunna bestämma när man har tid att sätta sig framför datorn hemma och titta på det utbud som finns. Du kan jämföra priser med hjälp av prisjämförelsesajter och verkligen se till att du får bra kvalitet till ett bra pris på ett helt annat sätt än om du skulle fara runt bland fysiska däckhandlare. Sen har vi ju den här stora fördelen med att man hos de flesta däckfirmor online kan välja att få däcken monterade också. Man kan dels välja att få däcken levererade till en verkstad där man byter själv men man kan alltså även få hela jobbet gjort och det är inte ens speciellt dyrt.

Att handla sina däck online innebär också att du får en viss säkerhet gällande kvaliteten på däcken. Då vet du nämligen att däcken säkert förvarats på rätt sätt så att dem inte slitits ut i förtid och du kan vara säker på att datummärkningen verkligen gäller. Hos en del kan du till och med lägga till en tjänst som innebär att dem förvarar dina andra däck som inte ska användas för säsongen på ett däckhotell. Då vet du säkert att däcken förvaras på bästa sätt för både säkerheten på vägarna och däckens hållbarhet utan att du själv behöver göra plats för dem någonstans. Om du inte är säker på vilka däckfirmor online som verkligen är att lita på så kommer vi här och nu rekommendera tre av de allra bästa, mycket nöje!

Bythjul.com – en av de största i norden

Här hittar du en av de största däckleverantörerna i hela norden, det är dessutom en av de billigaste att beställa ifrån också. Bythjul har nämligen ett eget lager och därför kan dem ge sina kunder väldigt nedsatta priser på finfina produkter. Här kan man så klart beställa tilläggstjänsten att få sina däck levererade till och monterade på verkastad också. Som kund här får du flera garantier på ditt köp; Nöjd kund garanti, Passningsgaranti och 1 års produktgaranti. Så det är en väldigt liten risk att inte bli nöjd när man handlar här.

Däckia.se – den praktiska däckhandlaren online

Surfar du in på Däckia.se när du ska beställa nya däck så kommer du snart upptäcka att dem samlat flera smarta tjänster för bilen på sin hemsida. Här finns allt du kan tänka dig som är relaterat till däck och fälgar. Det finns en tjänst som gör att du på ett väldigt enkelt sätt kan se var du har din egen närmaste anslutna verkstad om du vill ha däcken levererade dit och monterade. Dessutom kan du välja att få dina hjul justerade till rätt hjulinställning och förvara dina andra säsongsdäck hos dem när du inte använder dem. Här hittar du även en kundklubb med kundkort som ger dig massor av fördelar och helhetslösningar hos Däckia. Med det går det till och med att få dela upp sin betalning räntefritt om man skulle behöva det.

Dackonline.se – stort sortiment till lågt pris

Dackonline.se erbjuder sina kunder ett enormt utbud av både däck och tillbehör till däck, smidigt och bekvämt online. Tack vare att det företag som ligger bakom sajten är en grossisthandlare får du här de bästa priserna som går att få när det gäller däck. Företaget heter Delticom AB och har som mål att du ska få just dina däck precis som du vill ha dem levererade. Nämligen direkt hem till dig, till en servicepartner – en verkstad nära dig, eller till den adress du bestämmer dig för att du vill att dem ska levereras. Hela webbshopen här är väldigt användarvänlig, både när det gäller att välja rätt däck till bilen och när det gäller att hitta den närmaste monteringsverkstaden för dig. När det gäller det senare så har Dackonline verkligen ett snyggt och smidigt system som är enormt enkelt att använda. Det enda du behöver göra som kund är att fylla i ditt postnummer, vilken stad du bor i och hur långt bort verkstaden får lov att ligga. Sedan kommer deras sökmotor att leta upp den närmaste monteringsverkstaden som dem har samarbete med åt dig. Skulle det mot all förmodan vara något som går fel eller om du inte hittar en verkstad som ligger tillräckligt nära dig rekommenderar vi varmt att du ringer deras kundtjänst. Alla problem går att lösa och personalen där hjälper gärna till och löser allt dem kan med fokus på dig som kund. När du valt däck, leveransadress och allt är klart är det bara att välja det betalningsalternativ som passar dig bäst och avsluta ditt köp. Självklart får du alltid 2 års garanti på alla produkter och du har alltid 30 dagars returrätt.